Click me!!

Followers

All I'm going to do here is share. For all my dear frens... Enjoy reading!!!

Thursday, February 12, 2009

nak Hp baru!!!


Hilang...
sbb utama adalah kecuaian diri sendiri (dh dpt terima hakikat dulu tak ngaku)
so hp nie tlh berpindah milik...
ntah sape i tak tau....
xpela rezeki ko...
hp paling best yg i penah ada

Now..i xde hp sendiri...skang nie pinjam mak punye..
tp...nak beli hp..nk beli hp...

survey punye survey...ada 2 hp yg i suka..
2 2 sony ericsson...dulu suka guna nokia...
since guna K800i terus fall in love..hehe
Kali nie i budget tak over 1k. Sbb dh serik asyik ilang jerk

1st choice :


- price okay gak...murah
- camera 2MP - x kisah coz i dh ade DC
- 3G phone
- MMS, SMS, Video msg, Email
- Memory up to 2GB - okayla
- audio - MP3/AAC/AAC+/eAAC+
• Flight ModeMIDI, AAC, MP3 (Download)
- GPRS, Blueth, USB port,
mcm2 gak yg ado kat hp nie...sape2 yg minat bleh la tgk kat website sony ericsson..
ade 3 color blue, black and pink...of cos la i suka pink kan...


- 2nd choices

Hp nie mahal skit 1k++ , tp mcm suka..spec yg ado...mmg best2...tp mahal la...insyaallah kalau ade rezeki lebih...boleh kot....mana tau..plan nak beli yg z610i tetiba tebeli c903 ke..hehe...bleh yek ter..

Agak2 mana yg okay?
Tp mak kata tak yah beli pakai je hp nokia tuh.."itam kuning"
Bukan tak suka hp nie..tp ade beberape problem
1. Selalu je tak dgr bile phone ringing - maybe selalu dgr MP3..lagu2 gitu
2. Battery cepat low...
3. Mcm tak best jerk...heh...HP lama screen kuning...tones pn yg biase2 jerk...tut tutt..heh

Dh lama gak sabar tak beli hp...tp mcm dh tak sabar..
nak hp baru..nk hp baru..nk hp baru...

5 comments:

zulfarina zulkeple said...

Roha beli ler yg 1st tu cantik kak zul pon berkenan plak tiba2 ahaks slama ni dok tgk gak adv nyer kat stesen LRT tak sangka lak price nyer tak smpai 1k

suhanazainal said...

ko buat2 lesapkan henfon ke...alasan nak beli baru :P

rohamia said...

sue: x leh nie tepon pinjam..mak aku punye..huhuh....tepon pn pinjam kan....aku ingat lg dulu ms henpon msk lobang tandas mara...ko nak kasi aku pinjam hp....baiknye

jellyna said...

suhana zainal memang baik...

suhanazainal said...

baik hati mendenye. aku cume nak pinjamkan ko henfon buruk aku je. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Klik me!