Click me!!

Followers

All I'm going to do here is share. For all my dear frens... Enjoy reading!!!

Tuesday, November 27, 2012

Pilihan kitchen cabinet

verangan..verangan...verangan...x habis-habis verangan..yela verangan dulu pastu barula leh dapat kan
mcm2 design kitchen kabinet...dari yang mahal2 sampai la yang mahal gakla
pendek kata nak buat kitchen cabinet nie paling kurang 4k kot...tu pn dapat yang simple je
tp semamgnya impian cuma nak memiliki ruang kitchen cabinet yang simple, kemas dan agak modern
dan mampu milik haha...tu yang paling penting sekali
Jom kita tgk pilihan-pilihan kitchen kabinet yang agak menarik hati tp still ada benda yang nak tokok tambah
nak yg murah tapi cerewet haha...berangan katakan



 yang nie paling suka dan nampak sgt kemas

yang nie boleh tahan

Macam-macam design kitchen kabinet boleh tgk kat fb kitchendesignideas semua pn menarik
seronok berangan kan kan....lepas nie nak berangan tgk living room plak..penting tuh....lalalalala

2 comments:

mamalieyna said...

Suka hiju putih tu....tp rsnya utk rumah sndiri, nak berangn yg last tu.hehe..

mamadhea said...

salam...sy pn suka yang 2nd last and last...cuma pulus belom ada lg nak buat huhu..hopefully next year lehla

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Klik me!