Click me!!

Followers

All I'm going to do here is share. For all my dear frens... Enjoy reading!!!

Wednesday, November 18, 2009

Minggu pertama

1st day - dpt join last day department punye hari Quality..
emm dpt la tgk persembahan mantop dr diaorg..haha..mcm2...
sgt bersungguh2..

2nd day - pagi,join lawatan ke Jabatan penerangan..unit senireka dan multimedia...
not bad...nampak mcm best plak opis diaorg...hehe...

Hari nie xde ape2 event...keje pn xde lg...bos bg peluang berehat2...surfing2...
Esok, lusa...blom tentu ntah2 dh start busy kot...

sessi lawatan...alahai

taklimat...muka ye ye ooo je haha


:: kena tambah koleksi baju kurung...cukup utk seminggu je nih..huhu

10 comments:

suhanazainal said...

ko keje mane ni weh...

saper potographer mase ko buat aktiviti melawat2 tu...?

Soulie said...

cam bes jer opis baru ko. kejer mana skang? aku pon muskel cam suez, saper yang jadik photographer ko time tuh?

Mohd Riziqin Hill said...

mcm lawatan pengarah je~

ni sape bos sbenanye?
hehe ;p

suhanazainal said...

soul, kan? sebab biasenye first day kat tempat baru, kite cam takut2 + malu2. takdenye nak suh sesape amikkan gambar. unless roha mmg ade kawan kat tempat tu.

jellyna said...

memang roha sangat mengenali tempat kerja baru dia itu termasuk kita berdua sue. roha gembira je kan di tempat baru itu? selamat berbaju kurung roha~ hehehe

rohamia said...

Mmg la aku malu2...tp tak taula paparazzi ramai sgt...nie photographer dr jabatan senireka n multimedia...bukan dr side kitaorg...time nak balik diorg bg cd gambar2 yg dh dicapture....aku pn malu sbb byk sgt gambar aku dlm tuh..padahal xdela aku join sgt....aku ngan gang2 br sibuk buat lawatan sendiri je....

@km@lf@rh@n said...

wahh tukar keje baru ye ? congratss.. katne ?

suhanazainal said...

ooo keje kat mara ek...tapi apsal bukan kat BPS? ;-)

kem salam kat pn noli!

Soulie said...

wuuu siap bagi cd lagik hehe bes bes!

rohamia said...

haha....bes ke soul...hehe...best la kot...yela kita dt melawat kan...so di raikan la....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Klik me!