Click me!!

Followers

All I'm going to do here is share. For all my dear frens... Enjoy reading!!!

Tuesday, July 28, 2009

Dinner@Restoran Cerana

Malam td dinner kat Restoran Cerana kat Cheras...
Ramai yg kata makanan kat situ bleh tahan sedap...
dan lg restoran nie dikatakan restoran terapung
terbesar di Lembah Kelang...
Wahh tebesar...di kelilingi rimba lg...
Nie yg teruja nk try mkn kat situ kan

Sampai sana...wahh not bad....live performance pn bleh tahan la...
penyanyi pompuan..sedap gak la suara...
tp mase nyanyi lagu matahari pancit plak..
dhla request by customer kat situ..frustla member..
penat agaknye....

Makanan pn bleh tahan sedap...bleh try lg..
Maybe buka puasa kat situ ke...



owh maaf ye gambar gelap...
maklumla camera hp sy nie mmg biase2 je....
so pict pn x bekualiti sgt...n gambar food yg lain tidak
sempat di snap kerana telah di baham...
cuma ade gambar prawn mee yg tak berape terang...
tp prawn mee mmg lazat..yummy2


Nampak tak view yang dikatakan rimba tuh...mmg rimba la...

5 comments:

sueannex said...

pernah makan kat situ..memang sodap..yum..yum..

rohamia said...

hehe...k.sue nanti kita pg sama2 kay...eh besday k.sue bulan 8 kan..yeay!! bleh belanje kita org kat situ..heheheh

suhanazainal said...

roha, aku pun baru je turun situ sabtu lepas. lately ni asik pegi tempat yg sama ngan ko jek. hehe....

jellyna said...

aku pon nak pegi asik tak pegi-pegi.
ingat nak pegi bln depan, tengok la cane.
prawn mee sesedap kat avenue k tak?
nyam nyammm

rohamia said...

jal- sedap..rase kuah udang gile la...sambalnye pn sedap...udang besar2...

sue- ha ah la sue...b4 nie cameron pastu cerana plak...lps nie nak i mana ek...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Klik me!