Click me!!

Followers

All I'm going to do here is share. For all my dear frens... Enjoy reading!!!

Monday, April 7, 2014

Hood & Hob : RUBINE vs TUSCANI

Sharing is caring kan
Okay nk story skit kisah hood & hob untuk kitchen impian tu kan

Susah gak nk beli sesuatu yang kita x pernah ambil tahu
rumah skang pn pakai dapur biasa je kan..maklumla umah sewa
so bila nk cr hood & hob nie...jenuh gak pi survey
brand mana yang okay or semua jenis sama je

1st i survey brand rubine kat HOUZ depot depan offc
Rubine nie kira brand yang agak berpatutan dr harga la
mampu milik la
So 1st target mmg nak amik je yang nie




Ha nie promotion 4 barang hanyala RM 1669.00

Tapi kami x beli pn yang brand rubine nie..Kami beli hood and hob brand Tuscani. Sebabnya kebetulan ade warehouse sale kat area rumah.

Harga sebenar hood Tuscani RM 2,399.00 & RM 1,099.00  untuk hob tapi kat warehouse sale tu ade promo kami dpt beli both 50%...murah kan..


3 tunggu trus amik kan...cam rajin sgt masak..hehe

3 comments:

FY said...

Salam dear..Alhamdulillah jumpe jiran kat sini..hehe..rumah no berapa? Saya baru lepas pasang gril..Bulan ni nak settlekan wiring, kitchen cabinet & wardrobe..insyaAllah pindah sebelum bln puasa..Raya nanti ada doa selamat, saya jemput k..by the way, nama saya Farah..suami saya, Aizat..salam perkenalan =)

mamadhea said...

Salam Farah,

Saya pn agak lega jumpa jiran. Maklumla x biasa lg duk area arah ke utara nie...now sy still sewa kat puncak jalil. x sure lg nak pindah bila..maybe after raya kot..tp selalu ujung minggu mmg dtg sana lepak2...umah pn hubby x siap lagi cat. Wahhh awak lg awal pindah bestnye... Farah keje kat mana?
Ha nama sy Roha..hubby hazrul..selamat bekenalan..

ikan senaling said...

Salam nak tanya.. Camna dapur puan? Ok
X? Sy tgh survey2 nak beli dapur.. Ada 1 kedai ni dok suggest tuscani.. Katanya brand ni bagus..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Klik me!