Click me!!

Followers

All I'm going to do here is share. For all my dear frens... Enjoy reading!!!

Sunday, May 27, 2012

Round Mid Valley & Gardens

Kali ke-2 bawa dhea bejalan2 di shopping mall. Misi utama shop baju utk kami bertiga. Then leh la cari toys utk dhea. So dalam keta kasi dhea susu then tdokan dulu. Dengan harapan smpi Gardens dhea akan happy. Sebab biasanya kat umah after bgn tdo kasi susu mesti dhea happy sgt..borak2 n akan gelak sambil nonton tv. Sampai je The Gardens dhea dh sedar...letak dlm stroller..okay happy...masuk lift..ade plak sorang atok apek agah dhea..agak2 punya agah minah tu tgk je x berkelip..bape saat kemudian...uwaaaaa..nangis kuat gile2 punya takut..sudah dhla dlm lift..kenala mama dukung...sejak kejadian tuh..sepanjang masa plak xnak duk kat stroller..duk kejap je..pastu nangis nak dukung..adehh camna mama nak shopping nie dhea...haih geram gak kat atok apek tuh..buat spoil mood dhea je..last2 singgah gap kids, makan terus balik. No baju for mama n papa..


3 comments:

adyna said...

tue la bile anak meragam terus hilang mood.. sementara nak besar :)

catz said...

kalau ada baby mmg le payah nak sopping hehehe

mamadhea said...

adyna - mama dia masih ber mood lg..tp memandangkan baby dh xde mood terpaksola den follow mood bb..hehe

catz - hehe kan...dia takut bile org agah2 dia...hehe..dunia dia ada mama n papa dia je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Klik me!